product
catalog
E-Commerce Get in touch

Metalwork

AA findsmiley
Metalwork Danmark

Firmaprofil

Om Metal Work Danmark
I dag er automationssystemer vigtige for enhver produktion, hvor integrationen af digitale værktøjer er med til at sikre hurtige og mere effektive produktionsprocesser samt ensartede resultater – uanset industri.

Globale løsninger forankret lokalt
Metal Work blev grundlagt i Italien i 1967 og vi har siden specialiseret os i pneumatiske komponenter til automationssystemer på tværs af industrier i hele verden. Metal Work Danmark A/S blev etableret i 1986, og i dag er vi 18 kompetente medarbejdere, som rådgiver og leverer kundespecifikke automationsløsninger til produktionsvirksomheder på tværs af den danske industri.

Kontakt Metal Work Danmark 

Mennesker er afgørende for din og vores succes
Hos Metal Work Danmark er medarbejderne vores vigtigste ressource. Vores dygtige rådgivere har mange års erfaring og tilbyder tekniske løsningsforslag baseret på den nyeste viden inden for pneumatik og automation. I tæt samarbejde med dig og med udgangspunkt i din produktion sammensættes automationsløsninger, som er med til at sikre dig hurtige og mere effektive produktionsprocesser. Og med vores egne produktionsanlæg tilbyder vi hurtig leveringstid på alle vores produkter.

Se vores top produkter 

Kvalitet i design, produktion og distribution
Når du samarbejder med Metal Work, er du altid garanteret høj kvalitet i alle faser. Vi er en fuldt automatiseret produktionsvirksomhed, som er ISO 9001-certificeret, hvilket er din garanti for at alle vores produkter opfylder kundespecifikke krav samt relevante lov- og myndighedskrav. Stort set alle vores produkter produceres på vores egne fabrikker, hvilket gør det muligt for os at overvåge hele processen – fra valg af råvarer til slutmontering og test i din produktion.

Læs mere om vores produktcertificeringer